20 de febrer, 2021

Tot celebrant el nostre 5é aniversari a la plantada d'arbres a la 1a séquia

Avui matí hem plantat arbres, alzineres i lledoners, a la primera séquia, molt a prop del seu naixement, al terme municipal de Castellserà

La Xarxa d'Entitats Local de la Plataforma Canal Viu conjuntament amb el Grup de Recerca Aladrell, i amb la col·laboració del Ajuntament de Castellserà i la Casa Canal CGRUC, i amb unes trenta persones d'arreu del territori, totes amb les mesures de sanitat pertinents, hem gaudit d'un dia ben solejat, fresquet al començament, però agradable de recordar, de ben segur.

Amb parlament de l'alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, agraint els esforços de la nova Junta de la Casa Canal per tenir en compte la biodiversitat, també unes paraules d'agraïment a la nostra plataforma.

El President de CGRCU Casa canal, Amadeu Ros, ens ha exposat les directrius generals que pensen fer en els propers dos anys en tota la zona regada pels Canals d'Urgell

El Director General de CGRCU Casa canal, Xavi Díaz, ens ha explicat la part tècnica del projecte i  de les seves directrius generals.

I ja per acabar, el nostre president, Josep Maria Falip, ha recordat que tot és un projecte comú, de molta gent, i ha agraït la col·laboració que darrerament te la Casa canal amb la biodiversitat del territori, tot recordant que aquest any és el nostre 5é aniversari.

Tot seguit, tractors, pinces, aixades, xapos i pales han començat a fer feina, plantant els arbres. Tothom ajudant, fent la corona al voltant de cada arbre i regant-los.

Despres, grups d'esbarjo parlaven dels temes adients tot gaudint del preciós matí que ens ha quedat

Gràcies a tothom, plegats!

 
















 




 


 

Si voleu mirar i baixar-os les 70 fotos d'alta qualitat ho podeu fer a 

https://drive.google.com/drive/folders/1a3p4_CoVX3q2XrXRp1Nw0o5Xj3Vop76Q?usp=sharing



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada