19 de juny, 2016

1a Caminada reivindicativa de la Plataforma Canal Viu, al Salt del Duran

Avui, diumenge 19 de juny, amb un dia solejat i un vent suau  que  refrescava l'ambient, ha tingut lloc la 1a caminada reivindicativa de la nostra plataforma Canal Viu des de que, ara fa poc mes de 3 mesos, és va crear.

Hem sortit del passeig canal-soterrat davant del Mossos d'Esquadra de Mollerussa i, tot bordejant la banqueta de la 3 Sèquia, hem arribat al Salt del Duran (al terme de Golmés, i proper al terme de Vilanova de Bellpuig) cap allà les 10 del matí. Desprès d'esmorzar, repartiment d'aigua i 2 peces de fruita per cap, portada des de Vilanova de la Barca gràcies a la Mireia del Castell del Remei, ha tingut lloc la lectura del nostre Manifest, llegida per Meritxell Rosselló, membre del Xop de Vallfogona de Balaguer, entitat membre de la Plataforma Canal Viu. Ara estem formats per unes 40 entitats de les comarques del Pla d'Urgell, Garrigues, Segrià, Urgell i Noguera.

La participació ha sigut d'unes 150 persones.
També l'Anc de Vilanova de Bellpuig han participat. Han sortit del seu poble i seguint la banqueta en sentit contrari ha arribat al salt del Duran a la mateixa hora que nosaltres

Gràcies a tots plegats per la seva participació, i desitgem coratjosament seguir endavant creant Consciència de tots els valors, que son molts i variats, de les banquetes arbrades que ens envolten!

Avui hem estrenat  la nova samarreta de Canal Viu. S'han venuts totes. Un èxit!
:-)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada