27 d’agost, 2022

Preparant la trobada del 25 de setembre al pont de la Lletra- 3a séquia

 Aquest cap de setmana, membres de la Plataforma Canal Viu i de les entitats locals de la Banqueta del Palau i de la Banqueta de Bellvís i els Arcs han portat a terme tasques de desbrossat i neteja de l’espai conegut com a Pont de la Lletra a la 3a sèquia del Canal d’Urgell, lloc que uneix els termes del Palau d’Anglesola i de Bellvís.

Amb aquesta acció es pretén recuperar trams de les banquetes que s’havien perdut per gaudir el veïns.

L’adequació de l’espai ha de servir  per celebrar el proper diumenge 25 de setembre d’una Trobada Comarcal amb varies activitats com: caminades, alliberament d’aus protegides, musica, exposicions, etc.







JORNADA FEINERA AL PONT DE LA LLETRA. 3a SÈQUIA DEL CANAL D’URGELL

La Plataforma Canal Viu i les entitats locals, La Banqueta del Palau i La Banqueta de Bellvís i els Arcs,  organitzem una Jornada de treball aquest dissabte 3 de setembre a les 8 hores, a la 3a sèquia del Canal d’Urgell, al tram conegut com a Pont de la Lletra, lloc on limiten els termes municipals del Palau d’Anglesola i el de Bellvís.
Aquest espai, és un dels racons més bells de la 3a sèquia, amb abundant vegetació i biodiversitat, però molt poc conegut pels habitants de la comarca.
La Jornada de de desbrossament i neteja, ja que ara es de difícil accés, pretén a part de donar-li el valor que es mereix, preparar l’indret per a la Trobada comarcal que el proper 25 de setembre organitzem al lloc.
El diumenge 25, una marxa sortiria del Palau d’Anglesola, un altra de Bellvís, així mateix, esperem que altres persones puguin fer-ho d’altres pobles de la comarca i trobar-nos en aquest punt de la 3a sèquia i dur a terme diverses activitats relacionades amb la natura.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada