20 de desembre, 2018

Amadeu Ros i el relleu a la Casa Canal





El diumenge 16 de desembre de 2018 fou escollit un nou president de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell. El flamant mandatari és Amadeu Ros (Tornabous, 1957), fins ara alcalde del seu poble natal.

Des de Canal Viu li donem la benvinguda a l’entitat que gestiona el reg de sis comarques de Ponent.

Canal Viu és una plataforma que aplega 51 entitats i 16 ajuntaments (de diferents colors polítics), i esperem que aquest relleu al capdavant de la Casa Canal signifiqui un canvi de mentalitat vers la conservació del patrimoni natural i arquitectònic que envolta el canal al llarg del seu recorregut.
Tal com el propi Amadeu Ros ha afirmat als mitjans de comunicació, pretén modernitzar el reg, gestionar amb eficàcia i afrontar el reptes presents.

 Des de la seva creació (març de 2016), Canal Viu ha estat a favor de que l’aigua circuli, els pagesos reguin i que la nostra pàtria progressi, perquè el benestar de l’agricultura és equivalent al desenvolupament i millora de la societat on vivim.

Ara bé, la modernització del reg ha de ser compatible amb la conservació de les banquetes arbrades, simplement és una qüestió de voluntat.

Canal Viu ofereix la mà estesa al nou president, per encetar aquest canvi de tarannà, tan necessari com l’aigua, que intenti trobar solucions beneficioses per a tothom. Segur que Amadeu Ros enfocarà aquesta etapa amb una sensibilitat que fins ara hem trobat a faltar.
Per tant, li desitgem sort i encerts en aquest viatge.

Plataforma Canal Viu - en defensa de les banquetes arbrades
Amics i amigues de la Banqueta de Mollerussa al Salt del Duran
ADPN  La Banqueta de Juneda




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada