02 d’agost, 2019

Creació de una nova entitat local LA BANQUETA DEL PALAU


Aquest passat dimarts, dia 30 de juliol, es va constituir una nova associació en defensa de les 2 banquetes del Palau d'Anglesola: La Banqueta del Palau.

Amb 10 socis fundadors es va nombrar una Junta i es van iniciar els tràmits de legalització.

Una nova entitat local que se uneix al nostre projecte  en defensa de les banquetes arbrades i el patrimoni medi-ambiental de Ponent

 


 

 

dels mitjans 

  segre.com

 

 

 

 https://www.mollerussa.tv/el-palau-crea-una-entitat-per-conservar-i-enriquir-la-seva-banqueta-del-canal/?fbclid=IwAR0ZcMi7JW4pQ-y1v0GxQ2293_msWlrC3qvwzzEiYNcd68ZNbBvQ5Dun7D0

El Palau crea una entitat per conservar i enriquir la seva banqueta del Canal

31 juliol 2019 
La Banqueta del Palau és el nom de l’associació nounada aquest dimarts que vetllarà per conservar i potenciar l’entorn natural de la tercera séquia del Canal d’Urgell al seu pas pel terme municipal del Palau d’Anglesola.
 L’entitat compta amb 10 socis fundadors i s’uneix (un cop realitzi els tràmits administratius per constituir-se oficialment) a les ja creades a Mollerussa i Bellvís per defensar les seves respectives banquetes.

Pel que fa als seus projectes pro banqueta, l’entitat té previst treballar per recuperar l’arbreda a la zona urbana del municipi i alhora realitzar tasques de neteja als marges de la que pren direcció al terme de Bellvís. 
Així mateix, un dels projectes que també estudia materialitzar en sintonia amb l’Ajuntament del Palau d’Anglesola i la plataforma Canal Viu és la construcció d’una passarel·la que unifiqui el recorregut a peu per la banqueta de la séquia tercera entre els termes del Palau d’Anglesola i Mollerussa, que actualment està tallat per l’autovia A-2.
Es preveu que Joan d’Arandes assumeixi la presidència de la nova entitat i ho faci acompanyat de Fina Torregrossa com a secretària, i de Marta Serra com a tresorera.

Informa: Ignasi Gómez
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada