25 de maig, 2016

ADPN La Banqueta, 25 anys, Felicitats!

Felicitats  a tots i cadascun dels seus membres en tots aquests 25  anys, que de ben segur han sigut durs, combatius i a la vegada satisfactoris!

MES INFORMACIÓ  A  www.labanquetadejuneda.cat 



 

Benvolguts, benvolgudes,
Com a entitat amiga i col·laboradora de l'associació la Banqueta ens complau fer-vos arribar el programa d'activitats que hem preparat per celebrar els 25 anys de la nostra associació. Igualment, us animem a participar en les activitats i a fer-ne difusió entre els membres de la vostra associació/col·lectiu. Moltes gràcies!

Ens fa especial il·lusió convidar-vos als actes de celebració del vint-i-cinquè aniversari de l'ADPN La Banqueta. Per commemorar aquesta data, i coincidint amb la setmana de la Natura i el dia mundial del Medi Ambient, hem preparat un cap de setmana replet d'activitats per a tots els gustos i edats. Serà el proper 3, 4 i 5 de juny en diferents enclavaments del Parc de la Banqueta i indrets de Juneda.

A continuació us detallem breument les activitats organitzades però us animem a remenar els diferents documents adjunts per conèixer el lloc, l'hora i els detalls dels diferents actes.
Divendres: Hora del conte, xerrada i exposició sobre la Femosa.
Dissabte: Ioga arrelada a la terra amb percussió africana, instal·lació d'un banc commemoratiu, presentació del llibre de "Les Planes al Secanet", sopar de celebració 25 anys i concert amb Morena Tradipatxanga
Diumenge: Descoberta guiada pel Parc de la Banqueta.

(*) Fixeu-vos que el sopar de celebració i la descoberta guiada del Parc de la Banqueta requereixen d'inscripció prèvia.

Ens faria molta il·lusió trobar-nos amb vosaltres en aquesta celebració, compartir les activitats que hem organitzat i recordar històries passades en aquests 25 anys de vida de l'associació La Banqueta. Finalment us convidem de  de nou a participar a les activitats organitzades i a engrescar a la gent propera a vosaltres a acompanyar-vos. L'ocasió s'ho mereix.

Llarga vida a la Banqueta!  Salutacions,
ADPN La Banqueta
ADPN LA BANQUETA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada